Menu

Wordt u onze nieuwe rugsponsor?

maandag 17 februari 2020

Ook volgend seizoen kunt u erbij zijn. En hoe! Bent u op zoek naar (landelijke) naamsbekendheid of imagoverbetering? Wilt u meer omzet genereren? Heeft u behoefte aan hoogwaardige relatiebeheer-momenten of wilt u juist uw netwerk verder uitbreiden? Wilt u nieuwe doelgroepen aanboren? Of kan uw werkgeversmerk wel een duwtje in de rug gebruiken? Dan kunnen wij u helpen!

Het rugsponsorschap van VVV-Venlo biedt u namelijk dé ideale plek op het shirt om bovengenoemde doelstelling te realiseren. VVV-Venlo speelt op het hoogste niveau van Nederland: de Eredivisie. Wekelijks is uw bedrijfsnaam op de landelijke Tv-zenders te zien. Van NOS Studio Sport tot FOX Sports. Fantastische bereikcijfers, zo heeft FOX Sports ruim vijf miljoen kijkers per seizoen bij onze wedstrijden. Maar ook in kranten, magazines en op online platformen komt uw bedrijfsnaam achterop de shirts van de spelers structureel voorbij. Natuurlijk gaat een rugsponsorschap verder dan alleen maar uw merk ‘branden’, samen gaan wij kijken naar passende activatiemogelijkheden om al uw doelstellingen te realiseren. Of dit nu de interactie is met onze zakelijke of particulieren achterban, niks is onmogelijk.

Quote Office Depot|Viking – Wesley Frey
“Als rugsponsor hebben wij twee seizoenen lang mogen profiteren van landelijke exposure. Door het grote bereik van rugsponsorschap in de Eredivisie hebben we meetbaar resultaat bereikt. Waardoor wij nieuwe klanten hebben kunnen verwelkomen en ons tevens als attractieve werkgever hebben gepositioneerd. Daarnaast hebben de verdere mogelijkheden binnen het partnerpakket ons toegang verschaft tot het uitgebreide en interessante VVV-Venlo Netwerk. Een absolute meerwaarde! Wij dragen onze positie op de rug dan ook graag over aan een nieuwe, enthousiaste en creatieve VVV-Venlo Netwerk-partner die op zoek is naar uitstraling van zijn of haar bedrijfsnaam op een sportieve manier. Neem maar van ons aan: op deze positie scoort u absoluut de winnende treffer!”

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u graag verrast worden door de kansen die een rugsponsorschap u te bieden heeft?

Bij interesse neemt u contact op met Niels Mulders, Commercieel Manager van VVV-Venlo, via nmulders@vvv-venlo.nl of 077-351 58 06

mf2