Menu

Yellow Black Fanatics VoorVechters

dinsdag 8 september 2020

De geel-zwarte safari door Covebo Stadion - De Koel - tijdens de Drive Thru Fandag, op zaterdag 5 september, was een groot succes. En niet alleen wat de dag zelf betreft. Yellow Black Fanatics, de fanatieke aanhang van de Venlonaren, die zich normaal bevind in vak O3 liet zich van hun meest ‘shinende’ kant zien.

De fanatieke supportersgroep stond zaterdag achter ‘hun Oosttribune’ klaar om auto’s te wassen voor het mooie bedrag van € 5,- per auto (exclusief een eventuele eigen vrijwillige bijdrage). Met de actie zamelden zij geld in voor het VoorVechters-project van VVV en de VVV Foundation. Door middel van dit project biedt de club mensen die onder de armoedegrens leven de kans om tóch een bezoek aan De Koel te brengen.

De mannen van de Yellow Black Fanatics namen ditmaal dan ook, in plaats van hun vlaggen en sjaals, de hogedrukreiniger en de spons ter hand om de auto’s van de bezoekers op professionele wijze te cleanen en deze te voorzien van een geelzwarte glans. Dat deden de boys glansrijk.

Zo glansrijk zelfs, dat de Yellow Black Fanatics zaterdag € 1029,79 bij elkaar poetsten en zich daarmee fanatieke VoorVechters toonden.

VVV-Venlo én de VVV Foundation bedankt de Yellow Black Fanatics voor hun geweldige bijdrage aan de Drive Thru Fandag én het VoorVechtersproject!

Wil jij ook een VoorVechter worden? Kijk dan snel op https://www.vvv-venlo.nl/nl/voorvechters

mf2