Menu

YveY ontzorgt u deze Kerst!

maandag 9 november 2020

Ho ho hallo lid van het VVV-Venlo netwerk!

Kerst is dé tijd om met uw team terug én vooruit te kijken. Hoe gaat u dit moment inrichten? Wat wilt u met uw team doen aan het einde van dit jaar? Alles wat je doet wordt uiteraard door medewerkers gewaardeerd… maar het kan ook anders! Maak dit bijzondere jaar compleet met een bijzondere kerstborrel en laat ons je hierbij helpen! Sterker nog….wij regelen alles voor je.

Hoe dan? In tijden waar live contact lastig is houden we allemaal tóch behoefte aan contact en dit doen we dit jaar in een online quiz of bingo met elkaar! Super leuk! 

Sluit dit jaar  sfeervol af en meld uw bedrijf aan voor de 'Grote-Online-Kerst-Corona-Quiz-of-Bingo-Borrel-2020’

Wij bieden een complete kerstbeleving op maat en volledig ontzorgd met een drietal borrel pakketten. Kosten van de borrelpakketten zijn inclusief deelname en bezorgkosten. De pakketten zien er als volgt uit:

  • Een borrelpakket basic voor tijdens de quiz (thuisbezorgd of op kantoor) €17,50
  • Een borrelpakket standaard (thuisbezorgd of op kantoor) €27,50
  • Een borrelpakket luxe (thuisbezorgd of op kantoor) €37,50

In de basis is het eenvoudig; je geeft als bedrijf de keuze door voor een quiz of bingo en maakt kenbaar welke pakketten je hieraan toe wilt voegen. Je hoeft verder niets te doen, wij regelen alles voor je. Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan de quiz of bingo zonder een borrelpakket af te nemen.

Er is echter nog wel wat uit te leggen en daarom nemen wij deze of komende week telefonisch contact met je op. In dit gesprek kun je al je vragen stellen. Nu al nieuwsgierig? Bel dan alvast met Jop Kortooms via 06-41908906 als je net zo enthousiast bent als wij!

Samen maken we van deze kerst een unieke beleving!


Met feestelijke groeten,
VVV-Venlo & YveY

 

mf2