Menu

Zien wij u bij Lekker Venlo?

maandag 4 juni 2018

Op vrijdag 15 juni 2018 organiseert Stichting Lekker Venlo de 9e editie van de Lekker Venlo businessavond, dé netwerkavond waarin culinair hoogstaande & hoogwaardige gerechten en bijpassende wijnen aan u gepresenteerd en geserveerd worden door de 11 deelnemende regionale toprestaurants. De businessavond vindt plaats op vrijdag 15 juni 2018.  

Met meer dan 1.600 beslissingsbevoegde deelnemers is de Lekker Venlo Business avond een van de grootste en belangrijkste netwerkavonden in de regio. Deelnemen aan de businessavond is niet alleen goed voor uw netwerk, maar u maakt het evenement Lekker Venlo mede mogelijk voor de 10.000+ bezoekers die het evenement jaarlijks ontvangt. Als kaartafnemer draagt u met ruim 50% van uw kaartprijs bij aan de totale realisatie van Lekker Venlo.

De 9e editie
Lekker Venlo organiseert het evenement voor de 9e editie, traditiegetrouw staat Lekker Venlo voor lekker, gezond en bijzonder eten en drinken. Met een constante groei in bezoekersaantallen en restaurants is Lekker Venlo een hoogwaardig culinair evenement, gericht op zowel zakelijke als familiare bezoekers. Lekker Venlo is daarmee een van de 10 toonaangevende evenementen van de Gemeente Venlo.

Tijdens Lekker Venlo is de businessavond het culinaire hoogtepunt met speciaal voor die avond geprepareerde gerechten en hoogwaardig entertainment.

Het weekend ( 16 & 17 juni 2018 )
Tijdens het weekend zijn diverse interessante en leuke side-events gepland. Denk daarbij aan de finales van de Lekker Venlo Kookbattle i.s.m. Cuisine Culinair, Bubblelicious i.s.m. Boermans Juwelier, de Lekker Venloop en nog veel meer.
Op donderdag 14 juni organiseert Lekker Venlo het (young) professional netwerk en recruitment event Eat, Meet & Recruit.

VVV-Venlo #isdrbeej, u toch ook?

mf2