Menu

Zo scoor jij punten in de app

vrijdag 31 augustus 2018

Strijd jij met je vrienden in onze VVV-Venlo app? Hieronder vind je alle tips, zodat jij de meeste punten scoort! De punten worden na elke speelronde in de Eredivisie bijgewerkt.

Uitslag voorspellen
Voorafgaand aan elke thuis- en uitwedstrijd is het mogelijk om de uitslag te voorspellen. Speel je mee dan ontvang je al 1 punt. Heb je de uitslag goed, dan ontvang je nog eens 3 punten extra!

Quizvraag
Elke dinsdag en donderdag staat er een quizvraag in de app. Je ontvangt al 1 punt voor het beantwoorden van de quiz. Heb je de vraag ook nog eens goed beantwoord, dan ontvang je wederom 3 extra punten voor het goede antwoord.

Man of the Match
Vanaf het eerste fluitsignaal is het mogelijk om te stemmen op de Man of the Match. Let op, eenmaal gestemd dan kan je antwoord niet meer gewijzigd worden. Ook voor het stemmen op the Man of the Match ontvang je 1 punt. Heeft jouw stem bijgedragen aan de uiteindelijke Man of the Match dan ontvang je ook nog eens 1 extra punt.

Puntenklassement
Onder het menu ‘Speel mee’ in de app vind je het puntenklassement. Hierin staat, naast de top 10, jouw positie vermeld, behaald door het door jou behaalde punten (PNT). De afkorting STM geeft aan hoe vaak je hebt meegespeeld in de app. Oftewel, hoe vaak je de uitslag hebt voorspeld, de quizvraag hebt beantwoord of hebt gestemd op the Man of the Match. Je kunt in totaal dus vier keer meespelen per speelronde (SPL).

Nu weet jij alles over de app en kun jij de strijd aangaan met je vrienden! Speel mee in de app en scoor die punten!

mf2