Menu

Betaalkaarten

Cashless betalen
De grootste verandering is dat het vanaf de eerste wedstrijd mogelijk is om cashless te betalen. Dat betekent extra service én snelheid voor onze fans, een lang gekoesterde wens gaat dus eindelijk in vervulling! Bij de horecapunten kan er alleen betaald worden met de VVV-Venlo betaalkaart of de seizoenkaart, waarin een betaalkaart is geïntegreerd. Pinnen en contant betalen, is dus niet mogelijk bij de horecapunten. Uiteraard is het wel mogelijk om contant geld óf de pinpas te gebruiken om geld op de betaalkaart te zetten. Dit kan bij de oplaadpunten en ook online via Mijn VVV of in de VVV-Venlo app. Losse VVV-Venlo betaalkaarten zijn ook te verkrijgen bij de verschillende oplaadpunten en de Fanshop, waarbij er € 2,- borg wordt ingehouden bij je eerste opwaardering van de kaart.


Veel gestelde vragen
Met je vriendengroep drinken halen? Ook dat kan nog steeds eenvoudig. Het is namelijk mogelijk om een (extra) VVV-Venlo betaalkaart aan te schaffen en deze uitroepen tot groepskaart. Hier kan iedereen geld opzetten. Hier zit een wettelijk bepaald maximum aan vast van €150,00 per betaalkaart.

Een overzicht van nog meer veel gestelde vragen vind je hieronder.

Betaal ik transactiekosten als ik mijn VVV-Venlo betaalkaart online opwaardeer?
Je betaalt geen transactiekosten. Je betaalt slechts € 2,- borg bij aanschaffing van de betaalkaart, die wordt ingehouden bij je eerste opwaardering.

Is er een minimum bedrag dat ik op mijn VVV-Venlo betaalkaart moet zetten?
Er is geen minimum bedrag dat je op jouw VVV-Venlo betaalkaart moet zetten. Wel is er een wettelijk vastgelegd maximumbedrag van € 150,- per kaart.

Waar kan ik de VVV-Venlo betaalkaart krijgen?
De VVV-Venlo betaalkaart is te verkrijgen bij de verschillende oplaadpunten in het stadion.

Wat kost een VVV-Venlo betaalkaart?
Bij het aanschaffen van de VVV-Venlo betaalkaart betaal je € 2,00 borg. Dit wordt in mindering gehouden bij je eerste opwaardering. Wanneer de VVV-Venlo betaalkaart wordt ingeleverd, ontvang je € 2,00 terug.

Kan ik nog met geld of een pinpas betalen?
Bij onze horecapunten is het niet meer mogelijk om met contant geld of een pinpas te betalen. Er kan enkel en alleen betaald worden met de VVV-Venlo betaalkaart. In de Fanshop accepteren we nog wel contant geld of een pinpas.

Ik heb een vriendengroep met wie we altijd bier halen. Hoe doen we dat nu?
Je kunt met jouw vriendengroep één VVV-Venlo betaalkaart halen, waar je gezamenlijk geld op kan zetten tot een wettelijk vastgesteld bedrag van maximaal € 150,00. Mocht je meer geld willen opwaarderen dan zijn meerdere betaalpassen per vriendengroep uiteraard ook mogelijk.