Menu

Faciliteiten

Covebo Stadion - De Koel - beschikt over een aantal prachtige faciliteiten. Het stadion, inclusief de Fanshop, zijn op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op wedstrijddagen opent het stadion 1,5 uur voor de wedstrijd haar deuren. Het uitvak, voor de supporters van de tegenstander, opent 1 uur voor de wedstrijd. De Fanshop is 3 uur voor de wedstrijd en ook na de wedstrijd nog een half uur geopend. 

Ruimte huren?
Bent u geïnteresseerd in het huren van een van onderstaande ruimtes? Neem vrijblijvend contact op met Jeanine Theeuwen via jeanine@yvey.nl

Stan Valckx Spelershome - de plek waar onze spelers niet alleen tijdens wedstrijddagen te vinden zijn. Ook gedurende de week is dit de uitvalsbasis. Er wordt hier gezamenlijk geluncht door de selectie en de wedstrijdbesprekingen vinden hier plaats. Het Spelershome is 1 uur voor de wedstrijd geopend en sluit haal deuren 1,5 uur na de wedstrijd.

Personato Persruimte - deze ruimte is de verzamelruimte voor de schrijvende en filmende media. Voor en na de wedstrijd is dit het ‘zenuwcentrum’ van de verzamelde media. Na afloop van de wedstrijd wordt hier de persconferentie gehouden waarin beide trainers aan het woord komen. De persruimte is geopend vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd tot 1,5 uur na het laatste fluitsignaal.

Lindeboom Voetbalcafé - de ruimte op de begane grond, direct aan de promenade achter de hoofdtribune. Hier komen de ‘Vrienden van VVV’ en de sponsors bij elkaar die onder het genot van een hapje en een drankje de echte voetbalsfeer willen proeven. Met muziek en met elkaar. Dit gezellige feestcafé opent de deuren 1 uur voor de wedstrijd, maar bruist door tot maximaal 2 uur na de wedstrijd.

Rabobank BusinessLounge - sponsorruimte op de eerste etage. Identiek aan de ruimte op de begane grond, met dit verschil dat deze ruimte een zakelijkere sfeer uitademt. Hier geen luide muziek, maar alle mogelijkheid om met andere sponsors te netwerken. En netwerken kan er volop vanaf 1 uur voor de wedstrijd tot maximaal 2 uur na de wedstrijd.

Jeu Sprengers Bestuurskamer - de vergaderkamer op de eerste verdieping die alle mogelijke faciliteiten biedt voor presentaties.

De Koel en De Kraal - twee vergaderruimtes op de eerste verdieping waar ongestoord vergaderd kan worden door kleine groepen. Beide ruimtes kunnen apart en als geheel worden gehuurd.

Jeanine Theeuwen

Salesmanager YveY

✉ Contact