Menu

Welkom Energie

                                                   

De titel ‘Welkom bij VVV’ zegt eigenlijk genoeg. Welkom Energie is de nieuwe broeksponsor van VVV-Venlo. Bij overstap van je huidige leverancier naar Welkom Energie bespaar je niet alleen geld, wordt je energie niet alleen groener, maar ontvang je nu ook nog eens geweldige voordelen! Én je steunt VVV-Venlo. 

Unieke samenwerking
Samenwerken, daar draait het allemaal om. De samenwerking met Welkom Energie en VVV-Venlo zal het komende seizoen leiden tot vele leuke acties en exclusieve deals in het voordeel van de VVV-fans. Want samen werken we aan één gedeelde doelstelling: de club steunen! Gaat het goed met de club, dan gaat het goed met Welkom Energie en andersom. Oftewel een win-win-win situatie voor de club, de fan en Welkom Energie!

Win een jaar lang gratis energie!
De start van de samenwerking is veel belovend met deze unieke kans: win een jaar lang gratis energie ter waarde van 1.500 euro!

De eerste 100 overschrijvingen maken kans op een jaar lang gratis energie! En je mag samen met spelers en staf gaan genieten van een exclusieve lunch op het veld!

Deze lunch is 100% gegarandeerd voor twee personen op het veld alle eerste 100 oversluiters. Welkom Energie is de sociale energieleverancier van Nederland en opereert op basis van 3 pijlers. Iedereen is welkom!

100% Scherpe tarieven
Energie is al duur genoeg dus daarom hanteren wij altijd scherpe tarieven zodat jij leukere dingen met je geld kunt doen.

100% Groene energie
Het is bij ons standaard; groene stroom en groen gas. Maar eigenlijk mag dat geen pluspunt meer zijn. Het is toch normaal?

100% Sociaal verantwoord
De visie van Welkom is gericht op sociale verbinding en sponsort activiteiten en projecten die dat bevorderen. Juist in deze tijd dragen we graag een steentje bij aan een tolerantere maatschappij en maken we geen onderscheid naar ras, geslacht, religie of overtuiging. Iedereen is welkom!

mf2