Menu

Welkom Energie

Sluit nu over op WelkomEnergie en ontvang een gratis seizoenkaart voor het seizoen 2021|2022.Bij overstap van je huidige leverancier naar Welkom Energie bespaar je niet alleen geld, wordt je energie niet alleen groener, maar ontvang je nu ook nog eens geweldige voordelen! Én je steunt VVV-Venlo. 

Unieke samenwerking
Samenwerken, daar draait het allemaal om. De samenwerking met Welkom Energie en VVV-Venlo heeft in de afgelopen periode al geleid tot vele leuke acties en exclusieve deals in het voordeel van de VVV-fans. Maar nu komt Welkom Energie wel met een hele (té) gekke deal: een gratis seizoenkaart voor aankomend seizoen!

Want samen werken we aan één gedeelde doelstelling: de club steunen! Gaat het goed met de club, dan gaat het goed met Welkom Energie en andersom. Oftewel een win-win-win situatie voor de club, de fan en Welkom Energie!

Een jaar lang gratis energie!
Al meer dan 250 overschrijvingen en de teller blijft lopen. De eerste 100 overschrijvingen maakten eerder al kans op een jaar lang gratis energie ter waarde van 1.500 euro en dat was een welkome verrassing voor één van de overschrijvers.Welkom Energie is dé sociale energieleverancier van Nederland en opereert op basis van 3 pijlers. Iedereen is welkom!

100% Scherpe tarieven
Energie is al duur genoeg dus daarom hanteren wij altijd scherpe tarieven zodat jij leukere dingen met je geld kunt doen.

100% Groene energie
Het is bij ons standaard; groene stroom en groen gas. Maar eigenlijk mag dat geen pluspunt meer zijn. Het is toch normaal?

100% Sociaal verantwoord
De visie van Welkom is gericht op sociale verbinding en sponsort activiteiten en projecten die dat bevorderen. Juist in deze tijd dragen we graag een steentje bij aan een tolerantere maatschappij en maken we geen onderscheid naar ras, geslacht, religie of overtuiging. Iedereen is welkom!

mf2