Menu

Shirt/Broeksponsors

Seacon Logistics                                www.seaconlogistics.com

Seacon Logistics opereert als een hoogwaardig ketenregisseur met een maritiem karakter in de logistieke dienstverlening (transport, opslag, overslag, distributie en logistiek) en met de hele wereld als werkterrein. Seacon Logistics ontleent haar toegevoegde waarde aan het inbrengen van 'sophisticated' oplossingen in het ketenmanagement, opererend vanuit Multimodale containerterminals. De klant staat centraal en de dienstverlening wordt daarop afgestemd.


ACS cleaning BV                 www.acs.nu   

Met zo’n 200 gedreven professionals werken wij binnen de driehoek Nijmegen, Weert en Roermond aan een schonere wereld. Vanuit Venlo als centrale thuisbasis worden onze medewerkers aangestuurd door onze projectleiders, de spil binnen ons bedrijf. Onze projectleiders zijn altijd onderweg om onze klanten te bezoeken. De communicatie verloopt zo binnen korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen en u volledig kunnen ontzorgen. Zo bent u iedere dag verzekert van een schone en hygiënische werkomgeving. Gaat het om onderhoud van uw kantoor, industriële pand, instelling of bijvoorbeeld kinderdagverblijf? Wij inventariseren graag uw wensen om u schone en hygiënische werkplekken en representatieve uitstraling van uw pand te kunnen bieden. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen maken wij voor u een facilitair plan waarin wij een maatwerk pakket van diverse diensten kunnen aanbieden.


Personato                           www.personato.nl   

Bij Personato hebben we een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitmentvak. Onze vakidioten snappen waar onze klanten van wakker liggen en met welke vraagstukken werkzoekenden worstelen. Met ruim vijftien jaar recruitmentervaring weten we haarfijn hoe we bedrijven en professionals bij elkaar moeten brengen.

U wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heeft u de juiste medewerkers voor nodig. Maar hoe vindt u nu juist dat talent waar u naar zoekt? Of u nu wilt uitbreiden, moeite heeft met het vervullen van uw vacatures of ondersteuning nodig heeft bij het in kaart brengen van uw doelgroepen, uw identiteit als werkgever of eenvoudigweg de coördinatie van uw interne recruitmentproces: wij vinden de juiste oplossing.


Viking kantoorartikelen                 www.vikingdirect.nl

Viking kantoorartikelen is het zusje van Office Depot, een in de regio Venlo zeer bekende naam. Office Depot werkt met name met klanten als multinationals en ministeries, de mid & major-klanten. Viking Direct daarentegen richt zich met name op de levering van kantoorartikelen voor het MKB en ziet VVV-Venlo als een ideale springplank om juist deze doelgroep te bereiken. Meer informatie Een mogelijkheden vindt u op onze website.


Holbox                  www.holbox.nl

Sinds 1976 is Holbox gespecialiseerd in ontwerp, design en productie van displays en is ons bedrijf dé innovator op de Europese displaymarkt. We maken POS materialen die toonaangevend en vaak revolutionair zijn. Daarnaast combineren we creativiteit met maximale leveringssnelheid en -betrouwbaarheid, waarbij we duurzaamheid niet uit het oog verliezen.

Wij bieden een ruim scala aan displays die wij custom made voor u maken. Daarbij leveren we ook alle toebehoren om de display compleet te maken. Denk daarbij aan folderbakjes, posters, banners, maar ook aan de verpakking van uw producten.

Naast onze vele standaard displays hebben wij een serie displays ontwikkeld die binnen enkele seconden op de winkelvloer staan en daardoor direct inzetbaar zijn: de 2 Second Display® serie. De display kan in uw eigen huisstijl bedrukt worden en leent zich perfect om uw boodschap extra kracht bij te zetten.


ArenaLease                        www.arenalease.nl

ArenaLease is dé leasemaatschappij voor álle merken in de regio Noord- en Midden-Limburg en aangrenzende gebieden. ArenaLease hecht veel waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers, met name afkomstig uit het MKB. Universele leasemaatschappij ArenaLease is onderdeel van AutoArena Groep, met vestigingen in Venlo, Venray en Panningen.

ArenaLease neemt graag de tijd om samen met de klant te zoeken naar de leasevorm en het voertuig dat het beste past. Daarnaast draagt men zorg voor de verzekering, schadeafwikkeling en vervangend vervoer bij onderhoud, reparatie en/of schadeherstel. Zo profiteert de klant volledig van de voordelen van leasen: zekerheid en gemak. ArenaLease is geworteld in deze streek. Dat biedt het voordeel dat klanten zaken doen met mensen die hun taal spreken, die hun bedrijf kennen en weten wat op een bepaald moment belangrijk is. Klanten kunnen de totale zorg van het wagenpark uit handen geven aan ArenaLease, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen bedrijfsvoering. Het wagenpark is bij ArenaLease 'in goede handen'.


VeTraNed / Paraat                           www.vetraned.nl

VeiligheidsTrainingen Nederland is een opleidingscentrum voor bedrijfshulpverlening en veiligheidstrainingen. Ook voor ondersteunende diensten en producten op het gebied van veiligheid, zoals een defibrillator, brandblusser of een EHBO-koffer kunt u bij VeTraNed terecht. VeTraNed biedt een totaalpakket, geheel aansluitend bij de slogan ‘Uw veiligheid is onze zorg’.

VeTraNed verzorgt de opleidingen en trainingen in het eigen veelzijdig en hoogstaand trainingscentrum in Midden-Limburg (Roermond). Ook is het mogelijk een opleiding of training op locatie te geven. Met een netwerk van zo’n twintig gecertificeerde freelance instructeurs heeft VeTraNed altijd de passende opleiding of training voor u in huis.

Djordi Staaks

Account Manager

✉ Contact

Niels Mulders

Commercieel manager

✉ Contact

Jop Kortooms

Account Manager

✉ Contact

Steffie Koopmans

Accountmanager

✉ Contact