Menu

Shirt/Broeksponsors

Seacon Logistics                                www.seaconlogistics.com

Seacon Logistics opereert als een hoogwaardig ketenregisseur met een maritiem karakter in de logistieke dienstverlening (transport, opslag, overslag, distributie en logistiek) en met de hele wereld als werkterrein. Seacon Logistics ontleent haar toegevoegde waarde aan het inbrengen van 'sophisticated' oplossingen in het ketenmanagement, opererend vanuit Multimodale containerterminals. De klant staat centraal en de dienstverlening wordt daarop afgestemd.


ACS cleaning BV                 www.acs.nu   

Met zo’n 200 gedreven professionals werken wij binnen de driehoek Nijmegen, Weert en Roermond aan een schonere wereld. Vanuit Venlo als centrale thuisbasis worden onze medewerkers aangestuurd door onze projectleiders, de spil binnen ons bedrijf. Onze projectleiders zijn altijd onderweg om onze klanten te bezoeken. De communicatie verloopt zo binnen korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen en u volledig kunnen ontzorgen. Zo bent u iedere dag verzekert van een schone en hygiënische werkomgeving. Gaat het om onderhoud van uw kantoor, industriële pand, instelling of bijvoorbeeld kinderdagverblijf? Wij inventariseren graag uw wensen om u schone en hygiënische werkplekken en representatieve uitstraling van uw pand te kunnen bieden. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen maken wij voor u een facilitair plan waarin wij een maatwerk pakket van diverse diensten kunnen aanbieden.


Personato                           www.personato.nl   

Bij Personato hebben we een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitmentvak. Onze vakidioten snappen waar onze klanten van wakker liggen en met welke vraagstukken werkzoekenden worstelen. Met ruim vijftien jaar recruitmentervaring weten we haarfijn hoe we bedrijven en professionals bij elkaar moeten brengen.

U wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heeft u de juiste medewerkers voor nodig. Maar hoe vindt u nu juist dat talent waar u naar zoekt? Of u nu wilt uitbreiden, moeite heeft met het vervullen van uw vacatures of ondersteuning nodig heeft bij het in kaart brengen van uw doelgroepen, uw identiteit als werkgever of eenvoudigweg de coördinatie van uw interne recruitmentproces: wij vinden de juiste oplossing.


Vida XL              https://www.vidaxl.nl

VidaXL is opgericht in 2006 waarna ze flink zijn gegroeid en inmiddels hun eigen merk met eigen producten hebben, die ze in verschillenden landen via eigen webshops en andere platforms verkopen. Het succes zit in het inkopen en aanbieden van producten tegen concurrerende prijzen. Daarnaast zoeken ze continu naar mogelijkheden om de prijzen laag te houden, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij vragen over producten of een bestelling zorgen ze ervoor dat er een klantenservicemedewerker beschikbaar is om je te helpen. Door de winkelervaring zo prettig mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat er altijd een goede deal te vinden is, geven ze al onze klanten dat bijzondere jackpotgevoel.


Resifence                       www.resifence.nl

Resifence is een nieuwe webshop met een breed online assortiment aan tuinafscheidingen, hekwerk en poorten voor de particuliere markt. Resifence.nl is met ingang van seizoen 20|21 op de achterzijde van het shirt te zien.

Resifence.nl helpt om de tuin een verlengstuk van je huis te maken. Het bedrijf biedt totaaloplossingen op het gebied van privacy, rust en gezelligheid voor elke tuin! Met een uitgebreid assortiment aan afrasteringen, hekwerken en poorten heeft Resifence.nl alles in huis om de tuin af te schermen en aan te kleden.


ArenaLease                        www.arenalease.nl

ArenaLease is dé leasemaatschappij voor álle merken in de regio Noord- en Midden-Limburg en aangrenzende gebieden. ArenaLease hecht veel waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers, met name afkomstig uit het MKB. Universele leasemaatschappij ArenaLease is onderdeel van AutoArena Groep, met vestigingen in Venlo, Venray en Panningen.

ArenaLease neemt graag de tijd om samen met de klant te zoeken naar de leasevorm en het voertuig dat het beste past. Daarnaast draagt men zorg voor de verzekering, schadeafwikkeling en vervangend vervoer bij onderhoud, reparatie en/of schadeherstel. Zo profiteert de klant volledig van de voordelen van leasen: zekerheid en gemak. ArenaLease is geworteld in deze streek. Dat biedt het voordeel dat klanten zaken doen met mensen die hun taal spreken, die hun bedrijf kennen en weten wat op een bepaald moment belangrijk is. Klanten kunnen de totale zorg van het wagenpark uit handen geven aan ArenaLease, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen bedrijfsvoering. Het wagenpark is bij ArenaLease 'in goede handen'.


Welkom Energie                        https://welkom-energie.nl/vvv/ 

Welkom Energie is de nieuwe broeksponsor van VVV-Venlo. Bij overstap van je huidige leverancier naar Welkom Energie bespaar je niet alleen geld, wordt je energie niet alleen groener, maar ontvang je nu ook nog eens geweldige voordelen! Én je steunt VVV-Venlo. 

Unieke samenwerking
Samenwerken, daar draait het allemaal om. De samenwerking met Welkom Energie en VVV-Venlo zal het komende seizoen leiden tot vele leuke acties en exclusieve deals in het voordeel van de VVV-fans. Want samen werken we aan één gedeelde doelstelling: de club steunen! Gaat het goed met de club, dan gaat het goed met Welkom Energie en andersom. Oftewel een win-win-win situatie voor de club, de fan en Welkom Energie!


Djordi Staaks

Account Manager

✉ Contact

Niels Mulders

Commercieel manager

✉ Contact

Steffie Koopmans

Accountmanager

✉ Contact