Menu

Partners

De VVV Foundation staat niet op zichzelf en kan het ook niet alleen. De Foundation maakt gebruik van haar eigen kennis en expertise en bundelt dat met de kracht en de uitstraling van VVV-Venlo.

Maar het werk van de VVV Foundation kan niet plaatsvinden zonder de steun van, en de nauwe samenwerking met, de diverse organisaties binnen het grote aantal projecten dat door de VVV Foundation wordt aangeboden: onze maatschappelijke partners.

Tevens kan de VVV Foundation onmogelijk zonder de (financiële) steun van haar partners. Het kan daarbij gaan om partners die op projectbasis ondersteunen óf om partners die het ‘gehele oeuvre’ van de VVV Foundation een warm hart toedragen.

Onderstaande partners van de VVV Foundation dragen sterk bij aan de VVV Foundation, haar werk én haar ambities.

Maatschappelijke partners

Gemeente Venlo / Venlo.fit
De Gemeente Venlo is in het verleden mede initiatiefnemer geweest om te komen tot waar de VVV Foundation nu staat. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de Gemeente Venlo de stichting een warm hart toe draagt. Zij zien VVV Foundation als een belangrijke partner bij het uitvoeren van ons welzijns- en sportbeleid. Er vindt dan ook op allerlei domeinen samenwerking plaatst tussen gemeente en stichting. Speerpunt is de samenwerking met Venlo.fit, de sportafdeling van de Gemeente Venlo.

Incluzio Sociale Basis
‘Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo.’ Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Incluzio gelooft in de kracht van bewoners en stimuleert hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden zij de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. De professionals van Incluzio Sociale Basis weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen.

Antares
Goed wonen voor iedereen is een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het heeft een relatie met welzijn en zorg. Als woningcorporatie neemt Antares een deel van die maatschappelijke verantwoordelijkheid op zich. Het activeren van buurtbewoners en bijdragen aan de sociale ontwikkeling van een wijk krijgt vorm in de samenwerking met de VVV Foundation. Gezamenlijk streven we naar een gezonde en leefbare wijk.


VVV Foundation Projectpartners

Autorijschool Claudia Beurskens
Coöperatieve Rabobank Noord-Limburg 
Hortus Groep
OGVO
Mutsaersstichting
Pearle Venlo en Blerick
Seacon
Spring Kinderopvang
vandeLoo
vidaXL


VVV Foundation Partners

ACS Cleaning
Aeternus
Coenders Bewind
Coöperatieve Rabobank Noord-Limburg
CTV
DeltaStar Nutrients
FM Tyres
Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders
Hamelin
Hovens Collin
Klaver Groep
Marks- van Ham Architecten
Numidia BV
Pengelens ICT b.v.
SLV
Vallura
Van Enckevort Venlo-Blerick
Vervoerscollege Venlo

De VVV Foundation is in het leven geroepen om voor nóg meer mensen het verschil te gaan maken. Samen met nóg meer partners! Laten we daarin samen optrekken. Om over nóg eens tien jaar te kunnen zeggen: “kijk, dát is nu de kracht van voetbal!”

Heeft u interesse in de VVV Foundation óf in één van haar vele projecten? Dat kan uiteenlopen van deelname aan tot ondersteuning. Neemt u dan contact op via foundation@vvv-venlo.nl of 077 - 351 58 06.