Menu

Steunen

Steun het werk van de VVV Foundation
De VVV Foundation, de maatschappelijke stichting van VVV-Venlo, brengt mensen bij
elkaar, zet hen in hun kracht en helpt hen om in topvorm te raken. De enorme aantrekkingskracht van sport én in het bijzonder van betaald voetbal speelt daarbij een belangrijke rol. De kracht van het VVV-logo, de ‘WOW-omgeving’ van Stadion de Koel, de voorbeeldfunctie van de spelers als rolmodel, het landelijke bereik van het platform dat de club biedt en het enorme netwerk dat de club bezit. Het zijn ‘Unique Selling Points’ van de club, die de VVV Foundation gericht inzet.

De VVV Foundation maakt als kartrekker én vliegwiel op maatschappelijk vlak slim gebruik van deze USP’s. Dit met als doel het creëren van bewustwording én het uiteindelijk bewerkstelligen van gedragsverandering op het gebied van gezonde leefstijl, participatie en persoonlijke ontwikkeling.

Klik hier voor de introductieivideo.

De VVV Foundation is Meer dan Voetbal.

Maatschappelijke projecten
Sport leent zich op een unieke manier om aan persoonlijke doelstellingen te werken: bijvoorbeeld om fitter te worden, om beter te leren samenwerken, om te leren omgaan met winnen en verliezen en om Fair Play te ‘oefenen’. Daarnaast brengt sport mensen bij elkaar. Door sport in te zetten komen unieke ontmoetingen tot stand, tussen oud en jong of tussen mensen uit verschillende wijken, met diverse achtergronden en culturen.

De VVV Foundation vertaalt de kernwaarden van VVV-Venlo en van sport in het algemeen naar de deelnemers van projecten en activiteiten. Basisschoolleerlingen gaan aan de slag met thema’s als respect en saamhorigheid. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komen met elkaar in gesprek over hun persoonlijke ambities en denken na over de vraag: wat betekent professionaliteit, voor een profvoetballer van VVV-Venlo en voor mijzelf?

Bij alles wat we doen staan passie en plezier voorop. Passie is misschien wel dé belangrijkste voorwaarde om profvoetballer te worden. Passie en plezier zijn belangrijk voor de deelnemers van projecten en activiteiten én voor de VVV Foundation zelf: passie en plezier zijn onmisbaar om jezelf te ontwikkelen en in topvorm te raken!

Dit alles uit zich al jaren in diverse succesvolle maatschappelijke projecten en initiatieven, die worden georganiseerd in samenwerking met verschillende projectpartners. Het hebben van projectpartners is belangrijk voor de kennis, expertise en kwaliteit van de projecten.

Om in de toekomst onze succesvolle projecten te kunnen borgen, heeft de VVV Foundation ook de steun nodig op het gebied van finanien.

VVV Foundation Partnerpakket: ‘1903’-pakket
Bedrijven, organisaties en instellingen, maar uiteraard ook privépersonen kunnen de VVV Foundation op projectniveau ondersteunen. In dat geval wordt er in overleg met de partner een ‘pakket op maat’ opgesteld.

Het is echter ook mogelijk om de VVV Foundation te ondersteunen, middels de aanschaf van het VVV Foundation Partnerpakket. Voor het toepasselijke bedrag van € 1.903,- (het bedrag verwijst naar het oprichtingsjaar van de club VVV-Venlo: 1903 ), steunt u als het werk van de VVV Foundation één seizoen lang!

Het VVV Foundation Partnerpakket bevat:
● Exposure via gezamenlijke VVV Foundation LED-boarding;
●  2 x 2 Businesskaarten bij wedstrijd naar keuze (toegang tot RBL)
niet zijnde topwedstrijden óf derby’s
●  1 x 25 tribunekaarten (West tribune) t.b.v. uitnodigen van een
maatschappelijke doelgroep (indien gewenst zelf te bepalen)
niet zijnde topwedstrijden óf derby’s
● Uitnodigingen voor 2 personen bij businessevent, t.w.v.
o Nieuwjaarsborrel VVV-Venlo;
o Seizoenskick-off VVV-Venlo.
● Logovermelding op:
o Websitepagina van de VVV Foundation
o Schermen Businessclubs Stadion de Koel
o Maatschappelijk item VVV-tv (jaarlijks) op social media-kanalen VVV-Venlo & Foundation

● Titel “Partner VVV Foundation’.
o De partner verkrijgt het recht om in haar eigen uitingen het VVV Foundation-logo te gebruiken op de eigen website;
o De partner verkrijgt het recht om in haar eigen uitingen om zich te profileren als ‘Partner VVV Foundation’.

Het VVV Foundation Partnerpakket kost € 1903,- excl. BTW voor één seizoen. Heeft u interesse in het ondersteunen van de VVV Foundation, in een VVV Foundation Partnerpakket óf in een maatwerkpakket ten behoeve van het ondersteunen van een Foundation-project? Neem dan contact op Joanna Blomen via jblomen@vvv-venlo.nl.