Menu

Fanclub D'n Twellefde Man

VVV-Venlo heeft niet alleen een Fanclub in Nederland, maar ook in Japan zit een Fanclub gevestigd. In 2007 besloot Naoaki Okuda om in Tokio een officiële VVV-Venlo fanclub op te richten. Twee jaar later, met de komst van Honda, bereikte de Japanse fanclub een hoogtepunt van 200 leden.

Fanclub D’n Twellefde Man
VVV-Venlo kent in Nederland uiteraard ook een officiële fanclub. Fanclub D'n Twellefde Man is de Nederlandse en de grootste fanclub van de Geelzwarten en is opgericht op 13 mei 1997. Deze onbetwiste fans organiseren busreizen, supportersavonden en kortingen voor hun achterban. Zij onderhouden zeer regelmatig contact met de directie om zo de beste sfeeracties voor spelers en supporters te kunnen organiseren.

Bestuur: 
Voorzitter: Marcel Janssen
Vice-Voorzitter:  John Boeve
Secretaris:  Rens Flos
Penningmeester: Ramon Peeters
Algemeen bestuurslid:  Yvonne Flos-Tilburgs

Ereleden:
John Roox, meeste wedstrijden VVV-Venlo
Maurice Graef, topscorer aller tijden VVV-Venlo
Piet-Hein Simons, oud voorzitter

Lid worden en voordelen
Iedereen met een geelzwart hart kan lid worden van Fanclub D’n Twellefde Man. En zeg nu zelf: wie wil er nu geen lid zijn van de officiële fanclub van VVV-Venlo? Met korting afreizen naar Nederlands grootste en mooiste stadions, korting op merchandising en toegang tot alle activiteiten van de fanclub.

Lid worden van D’n Twellefde Man kost slechts € 15,- per verenigingsjaar, lopend van 1 juli tot en met 30 juni. Kinderen in de leeftijd t/m 15 jaar (peildatum juli) en ouderen ( 65+, peildatum juli ) betalen slechts € 12,50 per seizoen. Word dus nu nog lid en profiteer van de volgende voordelen:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in de Fanshop, met uitzondering van Masita wedstrijdkleding;
  • Een jaarlijkse feestavond;
  • Altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden;
  • Toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten.

Om u aan te melden als lid van Fanclub D’n Twellefde Man verwijzen wij u graag naar hun eigen website.

mf2