Menu

Kinderfeestjes

Ben jij fan van VVV-Venlo en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Covebo Stadion - De Koel -. Een feestje is mogelijk vanaf zes kinderen.

Uniek kinderfeestje in het stadion
Een feestje bij VVV-Venlo start met wat drinken en natuurlijk wat lekkere donuts voor jou en je vriendjes of vriendinnetjes. Koelie zal ook aanwezig zijn om jullie te ontvangen en kunnen jullie samen op de foto. Bovendien is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Uiteraard hebben wij en onze spelers ook een verrassing voor jou.

Vervolgens gaan we het veld op langs het hoofdveld en kunnen jullie daar jullie kunsten vertonen. Kan jij net zo goed voetballen als Danny Post en Simon Janssen? Daarna gaan we via een speurtocht door het stadion en ren, klim en klauteren jullie op de tribunes en de spelerstrap. Wauw, jullie komen op plekken waar niet iedereen mag komen. Misschien komen we ook wel spelers tegen, of de trainer. Wie weet…

Ook zullen we het gras op het hoofdveld betreden en mogen jullie even in de dug-out plaatsnemen waar jouw favoriete VVV-spelers wellicht ook wel eens zitten. Uiteraard wordt er ook gevoetbald én mag jij proberen de lat te raken! Voordat jullie naar huis gaan krijgen jullie ook nog wat lekkers. Na tweeënhalf uur zit jouw feestje erop.

Reserveren
Elke woensdagmiddag vinden er twee kinderfeestjes plaats. Om 14.00 uur en om 14.30 uur gaan de kinderfeestjes van start. Wil jij meer informatie of een kinderfeest reserveren? Stuur dan een mail naar koelkids@vvv-venlo.nl of bel 077-3515806. Een kinderfeestje bij VVV-Venlo kost € 10,00,- per persoon inclusief BTW, maar ook inclusief cadeautje voor de jarige, een speurtocht door het stadion, voetballen op het veld, lekkere donuts, onbeperkt drinken en een zakje chips.

Zomerstop: geen kinderfeestjes
Let op: Tijdens de zomerstop wordt er hard gewerkt aan het grasveld om dit weer volledig in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Daarom is het niet mogelijk om tijdens de zomerstop het gras te betreden. Aangezien hier een groot deel, en vaak een van de leukste delen, van het kinderfeestje wegvalt, worden er geen kinderfeestjes georganiseerd in de maanden juni en juli. Vanaf augustus is het wél weer mogelijk om kinderfeestjes te organiseren!Koelie

Mascotte

✉ Contact