Menu

Kinderfeestjes

Ben jij fan van VVV-Venlo en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Covebo Stadion - De Koel -. Een feestje is mogelijk vanaf vijf personen.

Uniek kijkje achter de schermen
Een feestje bij VVV-Venlo start met wat drinken en een plakje cake voor jou en je vriendjes of vriendinnetjes. Vaak zal Koelie ook aanwezig zijn om jullie te ontvangen en kunnen jullie samen op de foto. Bovendien is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Uiteraard hebben VVV-Venlo en de eerste elftal spelers ook een verrassing voor jou.

Vervolgens gaan we het veld op langs het hoofdveld en kunnen jullie daar jullie kunsten vertonen. Als er een training van het eerste elftal is, zullen we daar ook een kijkje nemen natuurlijk. Daarna gaan we via een rondleiding door het stadion en nemen we een kijkje achter de schermen, jullie komen op plekken waar niet iedereen mag komen. Misschien komen we in de gangen ook wel spelers tegen, of de trainer. Wie weet…

Ook zullen we het gras op het hoofdveld even betreden en mogen jullie even in de dug out plaatsnemen waar jouw favoriete VVV speler wellicht ook wel eens zit (onder voorbehoud ivm trainingen eerste elftal). Bij terugkomst van de rondleiding krijgen jullie een vragenlijst, dus goed opletten tijdens de tocht door het stadion. Voordat jullie naar huis gaan krijgen jullie ook nog wat lekkers. Na tweeënhalf uur zit jouw feestje erop.

Reserveren
Voor meer informatie of vrije data mail naar Jouke Derix.( jderix@vvv-venlo.nl ), of bel  077-3515806.
Een kinderfeestje bij VVV-Venlo kost vanaf seizoen 2019 | 2020 € 9.00 per persoon inclusief BTW, inclusief cadeautje voor de jarige, een rondleiding door het stadion, wedstrijdje voetballen op het veld of bezoek training, een plakje cake, onbeperkt drinken en een zakje chips.
Van oktober 2019 hebben we weer  plekken vrij.


Tussenstand speurtocht kinderfeestjes 2018-2019

Tot en met 8 jaar  
Daan Verstappen 19 punten
Stijn Ernst 18 punten
Fedde Logtens & Sil Nabben 18 punten
Koen de Jong 18 punten
Mick van Beek 17 punten
Jens Jeucken en Theike van Loon 17 punten
Jack Klein Herenbrink 16 punten
Mees Konigs 14 punten
Nando Rodrigo Rama 14 punten
Sem Cremers 14 punten        
Jay Driessen 14 punten
Jules Willemsen 14 punten  
Robbin Nunumete 13 punten   
Yari Ramakers 13 punten      
Wouter Dahmen 12 punten                                           

Vanaf 9 jaar

Michiel Faassen 19 punten
Sem Ramaekers 19 punten
Thomas Stark & Max Smeets 18 punten
Bram van Grimbergen 17 punten
Siem Kurstjens 15 punten
Cas Lommen 15 punten
Raf en Sieb Rooyakkers 14 punten
Gijs de Jong 14 punten
Jente Hovens 13 punten
Giel Janssen 11 punten
Diego Bongaertz  9 punten

mf2