Menu

Kinderfeestjes

Ben jij fan van VVV-Venlo en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Seacon Stadion - De Koel -. Een feestje is mogelijk vanaf vijf personen.

Uniek kijkje achter de schermen
Een feestje bij VVV-Venlo start met wat drinken en een plakje cake voor jou en je vriendjes of vriendinnetjes. Vaak zal Koelie ook aanwezig zijn om jullie te ontvangen en kunnen jullie samen op de foto. Bovendien is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Uiteraard hebben VVV-Venlo en de eerste elftal spelers ook een verrassing voor jou.

Vervolgens gaan we het veld op langs het hoofdveld en kunnen jullie daar jullie kunsten vertonen. Als er een training van het eerste elftal is, zullen we daar ook een kijkje nemen natuurlijk. Daarna gaan we via een rondleiding door het stadion en nemen we een kijkje achter de schermen, jullie komen op plekken waar niet iedereen mag komen. Misschien komen we in de gangen ook wel spelers tegen, of de trainer. Wie weet…

Ook zullen we het gras op het hoofdveld even betreden en mogen jullie even in de dug out plaatsnemen waar jouw favoriete VVV speler wellicht ook wel eens zit (onder voorbehoud ivm trainingen eerste elftal). Bij terugkomst van de rondleiding krijgen jullie een vragenlijst, dus goed opletten tijdens de tocht door het stadion. Voordat jullie naar huis gaan krijgen jullie ook nog wat lekkers. Na tweeënhalf uur zit jouw feestje erop.

Reserveren
Voor meer informatie of vrije data mail naar Jouke Derix.( jderix@vvv-venlo.nl ), of bel  077-3515806.
Een kinderfeestje bij VVV-Venlo kost vanaf seizoen 2018 | 2019 € 8,50 per persoon inclusief BTW, inclusief cadeautje voor de jarige, een rondleiding door het stadion, wedstrijdje voetballen op het veld of bezoek training, een plakje cake, onbeperkt drinken en een zakje chips.
Op dit moment zitten we vol tot en met april 2018, in mei en juni 2019 hebben we nog enkele woensdagmiddagen vrij.


Tussenstand speurtocht kinderfeestjes 2018-2019

Tot en met 8 jaar  
Mick van Beek 17 punten
Sem Cremers 14 punten        
Jules Willemsen 14 punten                                                        


Vanaf 9 jaar
Cas Lommen 15 punten
Raf en Sieb Rooyakkers 14 punten
Giel Janssen 11 punten
Diego Bongaertz  9 punten

mf2