Menu

Kinderfeestjes

Ben jij fan van VVV-Venlo en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Covebo Stadion - De Koel -. Een feestje is mogelijk vanaf vijf personen.

Uniek kijkje achter de schermen
Een feestje bij VVV-Venlo start met wat drinken en een plakje cake voor jou en je vriendjes of vriendinnetjes. Vaak zal Koelie ook aanwezig zijn om jullie te ontvangen en kunnen jullie samen op de foto. Bovendien is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Uiteraard hebben VVV-Venlo en de eerste elftal spelers ook een verrassing voor jou.

Vervolgens gaan we het veld op langs het hoofdveld en kunnen jullie daar jullie kunsten vertonen. Als er een training van het eerste elftal is, zullen we daar ook een kijkje nemen natuurlijk. Daarna gaan we via een rondleiding door het stadion en nemen we een kijkje achter de schermen, jullie komen op plekken waar niet iedereen mag komen. Misschien komen we in de gangen ook wel spelers tegen, of de trainer. Wie weet…

Ook zullen we het gras op het hoofdveld even betreden en mogen jullie even in de dug out plaatsnemen waar jouw favoriete VVV speler wellicht ook wel eens zit (onder voorbehoud ivm trainingen eerste elftal). Bij terugkomst van de rondleiding krijgen jullie een vragenlijst, dus goed opletten tijdens de tocht door het stadion. Voordat jullie naar huis gaan krijgen jullie ook nog wat lekkers. Na tweeënhalf uur zit jouw feestje erop.

Reserveren
Voor meer informatie of vrije data mail naar Jouke Derix.( jderix@vvv-venlo.nl ), of bel  077-3515806.
Een kinderfeestje bij VVV-Venlo kost vanaf seizoen 2019 | 2020 € 9.00 per persoon inclusief BTW, inclusief cadeautje voor de jarige, een rondleiding door het stadion, wedstrijdje voetballen op het veld of bezoek training, een plakje cake, onbeperkt drinken en een zakje chips.
Seizoen 2019-2020 zit helemaal vol. Vanaf september 2020 hebben we weer voldoende plekken vrij.

Tussenstand kinderfeestjes tot en met 8 jaar

Joep Thissen 19 punten
Thomas Maas  19 punten
Sem Crommentuijn  19 punten
Luca Graef 16 punten
Thijn Dirksen 14 punten
Finn Niemans  14 punten
Finn Seelen 14 punten
Santino Muysers  13 punten
Daan Geurts 12 punten
Teun Holla 12 punten
Dex Bartels 11 punten

Tussenstand kinderfeestjes vanaf 9 jaar

Daan Ermers 14 punten
Job van Beek 14 punten
Lars Meuwissen 14 punten
Julan Weijers 13 punten
Chris Hoeymakers 11 punten

mf2