Menu

Koelie

Het boegbeeld van de KoelKids is de leukste hond van Venlo en omstreken. Dat is natuurlijk Koelie. Hieronder stelt hij zichzelf even aan jullie voor.

Ik ben Koelie
Hier ben ik dan, jullie mascotte van de Koelkids, Koelie. Ik ben geboren op 1 juli 2004, dus reken zelf maar uit hoe oud ik ben. Best oud voor een voetbalhond, vind je niet? Maar wees maar niet bang. Ik ben nog hartstikke fit en probeer één keer per week mee te trainen met de jongens van het eerste elftal. Natuurlijk houd ik het niet zo lang vol als deze spelers maar een lekker partijtje aan het eind van de training vind ik altijd wel leuk. Meestal mag ik in de goal staan... ik weet eigenlijk ook niet waarom!

De Koelkids bestaan sinds 2002. We hebben al een hele grote groep kinderen die lid zijn van de Koelkids. Je kunt al lid worden als je net geboren bent, want voor de allerkleinsten hebben we de Mini Koelkids van 0-3 jaar. Daarna komen de Koelkids en vanaf je negende stroom je automatisch door naar de Teammates.

Mijn baasjes organiseren allemaal leuke activiteiten, zoals hadden we in het verleden een speelmiddag bij Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen, of gingen we met z’n allen naar de bioscoop!  Verder mogen er bij elke thuis- en uitwedstrijd 11 Koelkids mee het veld op. Bij een thuiswedstrijd lopen er ook nog 3 mascottes mee en 2 vlaggendragers. Een gezellige boel dus!

Mocht jij nog geen Koelkid zijn, klik dan hier om lid te worden.
Wie weet zie ik je dan snel in Covebo Stadion - De Koel -

Koelie

Mascotte

✉ Contact