Menu

Covebo verlengt stadionnaamgeverschap

maandag 25 januari 2021

Covebo Uitzendgroep verlengt omwille van vol stadion én wil juist in deze tijden de club een warm hart toedragen!

Een kleine twee jaar geleden werd er tijdens de nieuwjaarsreceptie van VVV-Venlo geproost op een mooi en succesvol nieuw jaar. En dat kwam er! Die avond werd er namelijk meteen een nieuwe stadionnaam(gever) gepresenteerd. Sinds 7 januari 2019 is Covebo Uitzendgroep dan ook trotse naamgever van Covebo Stadion - De Koel -. Het contract werd destijds getekend voor tweeëneenhalf jaar en liep tot en met dit ‘bijzondere’ seizoen.

Covebo Stadion - De Koel - is rondom wedstrijden van VVV-Venlo vaak een onneembare vesting gebleken. Spanning en sfeer gegarandeerd. En tevens is het stadion ook een thuis voor de vele supporters en partners, waarin gezelligheid en ontmoetingen centraal staan. En juist dat… hebben we dit bijzondere seizoen gemist.

Als uitzendbureau werkt Covebo Uitzendgroep iedere dag keihard om uitzendkrachten en klanten de beste service te leveren die ze te bieden hebben. Iedereen is gedreven om alles tot in de puntjes te regelen, denk bijvoorbeeld aan vervoer, zorgverzekeringen, huisvesting en taalles voor hun (internationale) uitzendkrachten. De slogan is dan ook niet voor niets ‘Gewoon Goed Geregeld’.

Sjors Billekens (Area Sales Director) en Jack Janssen (Vestigingsmanager), dé gezichten achter Covebo Uitzendgroep in deze regio zijn in hun nopjes met de contractverlenging. “Wij zijn trots op het feit dat wij juist in deze tijden de club een warm hart kunnen toedragen. Wij hopen dan ook dat velen ons voorbeeld volgen en dat we snel weer samen mogen komen in ons mooie en karakteristieke Covebo Stadion - De Koel -. De naamsbekendheid van Covebo heeft de afgelopen 2,5 jaar een enorme boost gekregen door het verbinden van onze naam aan De Koel, zowel regionaal als ook landelijk. Daar hopen wij de komende tijd dan ook onze vruchten van te plukken, zodat het voor iedereen een win-win situatie is en blijft.”

Als stadionnaamgever heeft Covebo een warm hart voor De Koel en geniet het bedrijf van een vol stadion. Van de gedrevenheid van spelers en staf, maar zeker ook van het aanwezige publiek en al het mooie wat dat met zich meebrengt. En dus besloot het uitzendbureau afgelopen week om er nog een seizoen aan vast te plakken. Een extra jaar Covebo Stadion - De Koel - dus. Mét publiek, met spanning en sfeer. Gewoon Goed Geregeld!

Niels Mulders, Commercieel Manager van VVV-Venlo: “Wij zijn Covebo ontzettend dankbaar voor het mooie signaal dat zij hiermee afgeven. Juist in deze tijd is het extra bijzonder om de steun te voelen van onze zeer gewaardeerde partners. De samenwerking met Covebo is uiterst prettig te noemen. Hier gaan we de komende tijd nog meer mooie dingen mee doen. Uiteraard hopen we zo snel mogelijk weer mét publiek te mogen voetballen. Dat verdient niet alleen VVV namelijk, maar zeker ook Covebo en al onze andere gewaardeerde partners en supporters. Op naar nog meer onvergetelijke momenten in Covebo Stadion - De Koel -!”

mf2