Menu

De Koelkrant op de mat

maandag 20 september 2021

Inmiddels is het seizoen, met zeven gespeelde wedstrijden, al in volle gang. Tijd dus voor een nieuwe editie van de Koelkrant! Afgelopen zaterdag viel deze bij jou in de brievenbus óf tref je de krant in jouw mailbox. Tenminste, als wij over jouw mailadres beschikken. Doen wij dat nog niet, zorg dan dat je je snel registreert voor de nieuwsbrief van VVV-Venlo, dan sturen wij jou de online Koelkrant zo snel mogelijk toe!

Deze editie, waarin alle spelers aan je worden voorgesteld, is in samenwerking met onze mediapartner Z-Press Sport en Media tot stand gekomen. Dit exemplaar wordt gesierd door Joeri Schroijen en voormalig jeugdspelers Aaron Bastiaans, Yahcuroo Roemer en Wassim Essanoussi. Deze spelers staan symbool voor het nieuwe Venlose elftal wat op het veld staat. Daarnaast komen Algemeen Directeur Marco Bogers en hoofdtrainer Jos Luhukay aan het woord en vertellen Stan Valckx en Marc van Hintum over hun werkzaamheden. Je zal niet verbaasd zijn: het was een drukke transferzomer. 

De Koelkrant bevat daarnaast interviews met onder andere Manager Ontwikkeling en Prestatie Roger Bongaerts, shirtverzamelaar Remy Hendrickx en voorzitter en lid van Fanclub D'n Twellefde Man: Marcel Janssen en John Boeve.

Veel leesplezier en hopelijk tot snel weer in Covebo Stadion - De Koel -.

Ps. Géén Koelkrant ontvangen? In de Fanshop van VVV-Venlo kan jij er ééntje komen oppikken tijdens onze openingsuren.

Of bekijk de Koelkrant via de knop hieronder online.


mf2