Menu

Fysio Louwers verlengt met 10 jaar

woensdag 15 september 2021

Ze zijn een begrip in de medische staf van VVV-Venlo: Fysiotherapie Louwers. Met oudgediende Rinus en zoon Falk, aangevuld met krachten als Hans Kuijpers en Harold Kerren, loopt er voor tientallen jaren aan fysio-ervaring rond in het medische team van het eerste elftal. Fysiotherapie Louwers is al twaalf jaar (!) verbonden aan de Venlose club en daar komen nu nog eens tien extra jaren bij.

Niet alleen het eerste elftal, maar ook de jeugdopleiding profiteert van de ‘kundige handjes’ en de uitgebreide kennis van de fysiowereld. Bij de jeugd wordt de begeleiding op fysiogebied gedaan door jeugdfysio’s Dennis, Thijs en Joris. Alle therapeuten van Fysiotherapie Louwers hebben een master sportfysiotherapie en een master manuele therapie.

Na reeds twaalf jaar verbonden te zijn aan de Venlose club tekent Rinus Louwers nu een partnerschap dat zijn praktijk nog eens voor tien jaar aan de club verbindt. Louwers: “Onze langjarige verbintenis met VVV-Venlo is er een van goede samenwerking en overleg. Het levert VVV-Venlo een bepaalde kennis, expertise en netwerk op en ons de nodige publiciteit, maar ons klantenbestand gaat er zeker ook op vooruit.”

Dat laatste zal met de nieuwe vestiging van Fysiotherapie Louwers, naast Covebo Stadion - De Koel -, alleen nog maar meer worden. Dat beseft Algemeen Directeur Marco Bogers zich ook: “Met Rinus, Falk en hun collega’s hebben we expertise in huis waar we al vele jaren succesvol op kunnen bogen. Met de bedrijfsfilosofie, de pragmatische aanpak én de flexibiliteit die Louwers hanteert, zijn wij als betaald voetbalclub erg blij. Mooi dat ze ons voor nog eens tien jaar versterken.”

Klik hier voor meer informatie over Fysiotherapie Louwers.

mf2