Menu

Van Rosmalen nieuwe voorzitter Ald VVV

dinsdag 7 december 2021

'Mister VVV' Ger van Rosmalen heeft de voorzittershamer van Frans Koppers overgenomen en is de nieuwe voorzitter van Ald VVV. Koppers nam op zijn beurt in 2018 het voorzitterschap over van Wiel Teeuwen (huidige erevoorzitter) na het 70-jarig jubileum en wordt nu dus opgevolgd door Van Rosmalen.

Van Rosmalen is zeker geen onbekende in de VVV-Venlo familie. In de periode 1975 tot 1988 speelde hij 404 officiële wedstrijden voor de Koelclub, trainde hij het tweede elftal en was hij enkele jaren teammanager van het eerste elftal. In het huidige bestuur van Ald VVV vervulde hij al een aantal jaar de functie van bestuurslid technische zaken.

Koppers, die ruim drieënhalf jaar voorzitter is geweest, zal tijdens een nog te houden algemene ledenvergadering van Ald VVV officieel afscheid nemen als voorzitter. De eerdere geplande jaarvergadering op 21 december 2021 gaat in verband met de huidige situatie rond het coronavirus niet door. Het bestuur vindt het momenteel niet verantwoord en hoopt in het voorjaar van 2022 op een vervolg onder betere omstandigheden.

mf2