Menu

Accreditaties

Een prettige samenwerking met de pers vinden wij van groot belang. Daarom maken we graag duidelijke afspraken. 

Alle fotografen en journalisten dienen te beschikken over een officiële accreditatie van VVV-Venlo. Deze wordt in principe alleen verstrekt als de mensen in kwestie beschikken over een NSP of AIPS-kaart. U kunt een accreditatie aanvragen via de NSP of door onderstaand formulier in te vullen.

Bij wedstrijden die op zaterdag of zondag worden gespeeld, is een accreditatieaanvraag mogelijk tot vrijdag 12.00 uur. Bij wedstrijden die op vrijdagavond worden gespeeld kunt u zich tot donderdag 12.00 uur aanmelden. De bevestigingen worden direct na de sluiting van de accreditatietermijn verstuurd.

Toegang persruimte
De persruimte is te vinden aan de linkerzijde van het stadion, in het voormalige supportershome. De beveiliging weet van uw komst. Uw tribunekaart of hesje is af te halen in de persruimte. Journalisten en fotografen hebben vanaf anderhalf uur voor aanvang tot anderhalf uur na de wedstrijd toegang tot de persruimte.

Parkeren
Een perskaart geldt niet als parkeerkaart. In de mail die men krijgt ter bevestiging van de accreditatie, is een parkeerkaart bijgevoegd voor P1, P2 of P3. De parkeerkaart dient men uitgeprint mee te nemen, zodat ze gescand of ingeleverd kan worden.

Radio & TV 
Wedstrijdbeelden mogen alleen door ESPN gemaakt worden. Rechtenhouders mogen rondom de wedstrijden sfeerbeelden maken in overleg met VVV-Venlo.

Niet-rechtenhouders kunnen na afloop van de wedstrijd interviews afnemen in de mixed zone. Zij dienen er echter rekening mee te houden dat rechtenhouders altijd voorrang hebben. TV-interviews dienen altijd plaats te vinden voor het sponsorbord. De Mixed zone bevindt zich in een kleedlokaal bovenaan de stalen trap naast de persruimte.

Toegang speelveld
Uitsluitend fotografen met een hesje en medewerkers van de rechtenhouders met een hesje hebben toegang tot het speelveld. Fotografen kunnen via de trap en de spelerstunnel het veld bereiken en vervolgens plaats nemen aan de korte zijde van het veld achter de boarding óf aan de lange zijde tussen de cornervlag en de 16-meterlijn, bij de spelerstunnel. Het is niet de bedoeling dat fotografen tussen de LED-boarding en andere reclameborden plaatsnemen.

Fotografen dienen op een zodanige manier plaats te nemen, dat TV-cameramensen niet worden gehinderd bij hun werkzaamheden.

Geen toegang
De kleedkamers, kleedkamergang, BusinessLounges, Jeu Sprengers Bestuurskamer, Stan Valckx SpelersHome en de kantoren van VVV-Venlo behoren niet tot het werkterrein van de media. 

Internet
In de Persruimte en op de perstribune is draadloos internet beschikbaar. Het aantal ISDN-lijnen is beperkt.


Naam *
Mobiel *
E-mail adres *
Faxnummer
Naam van het medium *
Soort Medium *
Functie *
NSP of AIPS-nummer *
Welke wedstrijd

Marijn Bouten

Coördinator MarCom

✉ Contact