Menu

Algemeen

Persruimte
De persruimte bevindt zich aan de linker zijkant van het hoofdgebouw. Aangemelde journalisten en fotografen kunnen hier terecht om hun accreditatie, dagkaarten of hesjes af te halen.

Persfotografen
Persfotografen kunnen na afloop van de wedstrijd gewoon terecht in de persruimte om hun werk af te ronden. Houd er svp rekening mee dat de ruimte beperkt is en ook bedoeld is voor schrijvende journalisten. 

Openingstijden
De persruimte is geopend vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd tot 1,5 uur na het laatste fluitsignaal.

Internet
In de persruimte en op de perstribune is draadloos internet ter beschikking. Het aantal ISDN-lijnen is beperkt.

Geen camera's in de persruimte
In de persruimte worden uitsluitend camera's van ESPN en VVV-Venlo toegelaten.

Interviews bij wedstrijden 
Na afloop van elke wedstrijd kunnen interviewaanvragen mondeling worden gedaan bij Aron van Peer.

Interviews 
Interviewaanvragen buiten de wedstrijden dienen schriftelijk te worden ingediend bij Aron van Peer: avanpeer@vvv-venlo.nl.

Accreditatie en Toegangsbeleid
Een prettige samenwerking met de pers vinden wij van groot belang. Daarom maken we graag duidelijke afspraken. Aron van Peer is uw aanspreekpunt als het gaat om mediazaken en hij neemt uw verzoeken graag in behandeling.

Fotografen en journalisten dienen te beschikken over een officiële accreditatie van VVV-Venlo. Deze wordt in principe alleen verstrekt als de mensen in kwestie beschikken over een NSP of AIPS-kaart. U kunt een accreditatie aanvragen via de NSP of door onderstaand formulier in te vullen.

Bij wedstrijden die op zaterdag of zondag worden gespeeld, is een accreditatieaanvraag mogelijk tot vrijdag 12.00 uur. Bij wedstrijden die op vrijdagavond worden gespeeld kunt u zich tot donderdag 12.00 uur aanmelden. De bevestigingen worden direct na de sluiting van de accreditatietermijn verstuurd.

Toegang persruimte
De persruimte is te bereiken via de zij-ingang aan de linkerzijde van het stadion, in het voormalige supportershome. De beveiliging weet van uw komst. Uw ticket of hesje is af te halen in de persruimte. Journalisten en fotografen hebben vanaf anderhalf uur voor aanvang tot anderhalf uur na de wedstrijd toegang tot de persruimte.

Parkeren
De perskaart geldt niet als parkeerkaart. Wanneer er een accreditatie gegeven wordt, krijgt de aanvrager een parkeerkaart voor P2. Klik hier voor de plattegrond.

Radio & TV 
Wedstrijdbeelden mogen alleen door ESPN gemaakt worden. Rechtenhouders mogen rondom de wedstrijden sfeerbeelden maken in overleg met VVV-Venlo.

Niet-rechtenhouders kunnen na afloop van de wedstrijd interviews afnemen in de mixed zone. Zij dienen er echter rekening mee te houden dat rechtenhouders altijd voorrang hebben. TV-interviews dienen altijd plaats te vinden voor het sponsorbord. De Mixed zone bevindt zich in een kleedlokaal bovenaan de stalen trap naast de persruimte.

Toegang speelveld
Uitsluitend fotografen met een hesje en medewerkers van de rechtenhouders met een hesje hebben toegang tot het speelveld. Fotografen kunnen via de trap en de spelerstunnel het veld bereiken en vervolgens plaats nemen aan de korte zijde van het veld achter de boarding. Het is niet de bedoeling dat fotografen voor de LED-boarding plaatsnemen.

Fotografen dienen zo plaats te nemen, zodat TV-cameramensen niet worden gehinderd bij hun werkzaamheden.

Geen toegang
De kleedkamers, kleedkamergang, Businesslounges, Jeu Sprengers Bestuurskamer, Stan Valckx Spelershome en de kantoren van VVV-Venlo behoren niet tot het werkterrein van de media. 

Internet
In de Persruimte en op de perstribune is draadloos internet beschikbaar. Het aantal ISDN-lijnen is beperkt.


Aron van Peer

Marketing & Communicatie

✉ Contact