Alles heej is VVV! De Koel! De Club! De Kleure!
Maandag 12 Augustus 2024

VVV-Venlo neemt horeca in Covebo Stadion – De Koel – in eigen beheer

VVV-Venlo gaat de horeca in Covebo Stadion – De Koel – per direct zelf verzorgen. De Koelclub kiest er na het faillissement van YveY voor om de horeca weer in eigen beheer te nemen met Justin Noldus als horecamanager.

Achter de schermen was VVV al langere tijd bezig met het onderzoeken van de mogelijkheid om de horeca zelf te verzorgen. Na het definitieve faillissement van YveY heeft de club de keuze gemaakt om de horeca in De Koel daadwerkelijk in eigen beheer te nemen. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat Noldus is aangesteld als horecamanager. De afgelopen vier seizoenen was Noldus al namens YveY werkzaam in De Koel, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de publiekscatering. Met Noldus als nieuwe horecamanager heeft de club dus direct de kennis in huis die nodig is om alle horeca in het stadion zelf te verzorgen.

Samenwerking met lokale horeca
Algemeen directeur Guus Pennings is blij dat VVV de horeca vanaf dit seizoen weer in eigen beheer neemt. “We zien dit als een mooie kans voor de club om supporters en partners een nog betere ervaring in ons stadion te kunnen bieden. In de persoon van Justin hebben we bovendien een vertrouwd gezicht in huis als horecamanager en daarnaast willen we de handen ineen slaan met verschillende lokale horecabedrijven. Op die manier versterken we de band met de regio en kunnen we samen met de juiste partners de horeca in De Koel naar een hoger niveau kunnen tillen.”

Focus op kwaliteit en efficiëntie
Noldus kijkt als nieuwe horecamanager uit naar deze nieuwe uitdaging. “Ik ben dankbaar voor deze kans en het vertrouwen dat de club in mij heeft. Ik kijk ernaar uit om met vertrouwde én nieuwe partners aan een succesvolle toekomst te bouwen. De afgelopen periode hebben we de horeca van VVV helemaal herzien, waarbij we in hebben gezet op kwaliteit en efficiëntie. Met de introductie van de buitenbar bij het fancafé, de plaatsing van een nieuwe biertank in het stadion en een efficiëntere inrichting van de verkooppunten verbeteren we de bezoekerservaring. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding en het assortiment in zowel de business- als publiekscatering geëvalueerd. Meer informatie hierover en over de businesscatering volgt binnenkort”, aldus Noldus, die ook het aanspreekpunt is voor partners van VVV en andere bedrijven. Voor informatie over alle zakelijke mogelijkheden in De Koel kan er met hem contact op worden genomen via jnoldus@vvv-venlo.nl.

Vacatures
Om het nieuwe horecateam compleet te maken is VVV nog op zoek naar een allround party manager, keukenmedewerker, medewerker publiekscatering & events, afwasser en stagiair publiekscatering & events. Ben jij de versterking die we zoeken? Bekijk hier alle vacatures en solliciteer nu naar een functie in het horecateam van VVV!

Media