Menu

Seizoenkaart 21|22

Veur Altied VVV-Venlo

Op één ding kunnen we als club altijd blijven bouwen: jullie steun! Strijdend tot de overwinning óf het bittere eind. Na de deceptie in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Voorafgaand aan de belangrijke potten tegen Sparta en RKC. In aanloop naar de halve finale van de KNVB beker én zelfs na de genadeklap in Amsterdam: jullie stonden er altijd! Ook in tijden dat de stadions gesloten waren, kon niets of niemand jullie weerhouden: jullie waren er toch. Voor club én stad. Met vuurwerk, spandoeken én gezang lieten jullie blijken wat niets anders kan overstijgen: clubliefde! En die is ‘Veur Altied!’

Een nieuw seizoen, een nieuwe divisie… Dat kon wel eens spannend gaan worden. Met veel strijd om periodetitels en twee rechtstreekse promotieplekken. En de hoop op aanvallend voetbal met veel goals. Je koopt al een seizoenkaart vanaf 124 euro! Kinderen bestellen al een seizoenkaart vanaf 62 euro. En oh ja, volledig risicoloos: per wedstrijd die je mist omdat VVV-Venlo vanwege het Coronavirus géén publiek mag toelaten in De Koel, ontvang je 1/19e van het aankoopbedrag van je seizoenkaart retour op jouw bankrekening. Op naar een sfeervolle Koel op vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie!

            

Klik hierboven op 'Bestel nu' om direct jouw seizoenkaart te bestellen. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het bestellen, druk dan op de handleiding voor desktop of app.

Vrije verkoop gestart!
Na een drie weken durende verlengperiode is sinds 16 juni de vrije verkoop gestart! Iedereen heeft de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen voor alle niet-verkochte plekken!

Wat zijn de voordelen voor huidige seizoenkaarthouders?
Ondanks dat de verlengperiode voorbij is, kunnen seizoenkaarthouders van seizoen 20|21 nog steeds de kaart verlengen voor het seizoen 2021|2022. Dit zijn je voordelen:

  • Gratis toegang tot eerste thuiswedstrijd in de beker;
  • Gratis toegang tot de HTM;
  • Gratis toegang tot een evt. interland in De Koel (Oranje Leeuwinnen/Jong Oranje);
  • De naam van iedereen die zijn of haar seizoenkaart verlengt vóór 22 juli, wordt vereeuwigd op de wand aan het Jan Klaassens Fanplein, gelegen bij het Fancafé.

Donatie
VVV-supporters bepalen de prijs van hun seizoenkaart voor volgend seizoen helemaal zelf! Het startbedrag van seizoenkaart staat vast. Maar misschien zeg jij wel: ik leg ‘gewoon’ een extra bedrag neer voor m’n seizoenkaart, want de club heeft al uitdagingen genoeg… Dat laten we allemaal aan jou over.

Seizoenkaart en betaaltegoed blijft geldig
Je huidige seizoenkaart blijft overigens gewoon geldig als jij besluit op dezelfde plek te blijven zitten. Bij verlenging maak je dan ook gebruik van de seizoenkaart die je al in bezit hebt. Gooi je huidige seizoenkaart dus niet weg! Verhuis jij naar een andere zitplaats, dan dien je jouw nieuwe seizoenkaart op te halen in Covebo Stadion - De Koel - op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Let op: zorg ervoor dat je bij het ophalen van een eventuele nieuwe seizoenkaart altijd de oude seizoenkaart meeneemt, zodat we eventueel horecategoed over kunnen zetten.

Webshop
Bestel nu je seizoenkaart via Mijn VVV óf in de Fanshop van Covebo Stadion - De Koel -. De Fanshop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Voor eventuele vragen kan je ook terecht bij onze FAQ waar de meest gestelde vragen al zijn beantwoord. 

Losse prijzen
Mocht je tóch twijfelen aan het feit of je wel een seizoenkaart moet aanschaffen, omdat je misschien niet alle wedstrijden in De Koel kunt bezoeken vanwege werk of een andere hobby? Laat je dan overtuigen van het feit dat jij je seizoenkaart er al na tien wedstrijden uit hebt! Bekijk hier de losse ticketprijzen seizoen 2021|2022.

‘VVV-Venlo. Veur Altied!’


Prijzen
Een overzicht van de seizoenkaartprijzen vind je hieronder. 

Seizoen 21|22VolwassenenJeugd 13 t/m 18 jaar*Kinderen 4 t/m 12 jaar**
VN-/VW-tribune€ 124,-€ 93,-€ 62,-
W-tribune€ 149,-€ 111,75€ 74,50
O-tribune€ 149,-€ 111,75€ 74,50
Z1/ Z2/ Z6/ Z7€ 199,-€ 149,25€ 99,50
Z3/ Z4/ Z5€ 224,-€ 224,-€ 224,-
Rolstoel tribune€ 149,-€ 111,75€ 74,50

 *Geboren na 1 juli 2003
**Geboren na 1 juli 2009