Menu

Uitwedstrijden

De kaarten voor een uitwedstrijd van VVV-Venlo zijn te koop vanaf twee weken voor aanvang van de wedstrijd, start op maandag om 8.30 uur. Ongeveer drie weken voor aanvang van de wedstrijd staat op deze pagina hoe je de uitwedstrijd kan bezoeken. Per bus, auto en/of vrij vervoer. Voor alle uitwedstrijden geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting 1 op 1 en is persoonlijk. Je kunt dus alleen mee als je een seizoenkaart of ClubCard van VVV-Venlo hebt. Kaarten zijn te koop via mijn.vvv-venlo.nl of het FanCentre van Covebo Stadion - De Koel -, geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ticketing via 077-3515806 ( optie 1 ) of via ticketing@vvv-venlo.nl.  Reserveren van kaarten is telefonisch of per e-mail niet mogelijk.

Met 'normaal gedrag' maken we er ook dit jaar ook weer een fantastisch Eredivisie seizoen van.


Fortuna Sittard - VVV-Venlo
Eredivisie 
Zaterdag 26 oktober 2019 | 19.45 uur

(Seizoen)ClubCard-verplichting = Ja, 1 op 1. U kunt met een seizoenkaart of ClubCard maximaal 1 kaart kopen.

Start kaartverkoop
Via Mijn VVV en de Fanshop: maandag 14 oktober | 8.30 uur
Einde kaartverkoop: vrijdag 25 oktober | 17.00 uur

Vervoer
- Auto vervoer (max. 125 auto's)
- Busreis Fanclub D'n Twellefde Man

Auto vervoer
De kaarten voor auto vervoer kosten € 10,- per stuk. Parkeren kan op vertoon van je omwisselbiljetten op P3 (Madridstraat).

Busreis Fanclub D'n Twellefde Man
Fanclub D'n Twellefde Man organiseert een busreis naar Sittard. Kaarten kosten voor leden van de Fanclub € 20,- en niet-leden betalen € 25,- voor de busreis incl. toegang tot het gastenvak.
Vertrektijd = nog niet bekend.

Wai King Cheung

Ticketing

✉ Contact