Menu

Uitwedstrijden

De kaarten voor een uitwedstrijd van VVV-Venlo zijn te koop vanaf twee weken voor aanvang van de wedstrijd, start op maandag om 8.30 uur. Ongeveer drie weken voor aanvang van de wedstrijd staat op deze pagina hoe je de uitwedstrijd kan bezoeken. Per bus, auto en/of vrij vervoer. Voor alle uitwedstrijden geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting 1 op 1 en is persoonlijk. Je kunt dus alleen mee als je een seizoenkaart of ClubCard van VVV-Venlo hebt. Kaarten zijn te koop via mijn.vvv-venlo.nl of het FanCentre van Covebo Stadion - De Koel -, geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ticketing via 077-3515806 ( optie 1 ) of via ticketing@vvv-venlo.nl.  Reserveren van kaarten is telefonisch of per e-mail niet mogelijk.

Met 'normaal gedrag' maken we er ook dit jaar ook weer een fantastisch Eredivisie seizoen van.


RKC Waalwijk - VVV-Venlo
Eredivisie
zaterdag 25 januari 2020 | 19.45 uur

(Seizoen)ClubCard-verplichting = Ja, 1 op 1. U kunt met een seizoenkaart of ClubCard maximaal 1 kaart kopen.

Start kaartverkoop
Via Mijn VVV en de Fanshop: maandag 13 januari | 8.30 uur
Einde kaartverkoop: vrijdag 24 januari | 17.00 uur

Vervoer
- Auto-vervoer (onderweg omwisselen + verplicht parkeren + route)
- Busreis Fanclub D'n Twellefde Man
- Openbaar Vervoer is NIET toegestaan

Auto-vervoer incl. onderweg omwisselen
Kaarten 'auto-vervoer' kosten voor deze uitwedstrijd € 10,- per stuk. 
Omwisselen Kriekampen A58
Vanaf 18.30 uur tot 18.45 uur kun je op de A58 Kriekampen je kaarten omwisselen. Bij het omwisselen ontvang je een parkeerkaart voor de bussluis.
Parkeren
Het is verplicht om te parkeren bij het gastenvak. Bij het omwisselen ontvang je een parkeerkaart die toegang geeft tot de parkeerplaats bij het gastenvak.
Verplichte route
Volg de A59 in de richting Waalwijk en neem afslag 37 in de richting Tilburg – Efteling ( N-261 ). Bovenaan de afslag slaat u af richting Tilburg-Efteling.
Op de N-261 bij de verkeerslichten (Piet Klerkx meubelboulevard) links af en blijf deze weg rechtdoor volgen over de Prof. Kamerlingh Onnesweg – Mozartlaan- Blyde Incomstelaan.
Op de rotonde (Blyde Incomstelaan) linksaf de Burg. Smeelelaan inrijden. Gekomen bij de eerste verkeerslichten rijdt U rechtsaf de Ambrosiusweg op. Vervolgens slaat U rechtsaf naar de Olympiaweg ( P1/P2/P3 ). Op vertoon van de parkeerkaart welke u op het omwisselpunt hebt ontvangen volgt u de instructies van de parkeerwachten.
Reglement
Klik hier voor het reglement.

Busreis Fanclub D'n Twellefde Man
De Fanclub organiseert een busreis naar RKC Waalwijk. Buskaarten kosten voor leden van de Fanclub € 22,50 per stuk en niet-leden betalen € 27,50 per kaart. De bus vertrekt om 17.30 uur vanaf de P1 parkeerplaats van Covebo Stadion - De Koel - .

Wai King Cheung

Ticketing

✉ Contact