Menu

Uitwedstrijden

De kaarten voor een uitwedstrijd van VVV-Venlo zijn te koop vanaf twee weken voor aanvang van de wedstrijd, start online op zaterdag om 9.00 uur. Ongeveer drie weken voor aanvang van de wedstrijd staat op deze pagina hoe je de uitwedstrijd kan bezoeken. Per bus, auto en/of vrij vervoer. Voor alle uitwedstrijden geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting 1 op 1 en is persoonlijk. Je kunt dus alleen mee als je een seizoenkaart of ClubCard van VVV-Venlo hebt. Kaarten zijn te koop via mijn.vvv-venlo.nl of het FanCentre van Seacon Stadion - De Koel - , geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.45 uur en 13.30-17.00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ticketing via 077-3515806 ( optie 1 ) of via ticketing@vvv-venlo.nl.  Reserveren van kaarten is telefonisch of per e-mail niet mogelijk.


Feyenoord – VVV-Venlo
Eredivisie
Donderdag 6 december | 20:00 uur
Vervoer: bus & vrij vervoer

(Seizoen)ClubCard-verplichting: Ja, verkoop 1 op 1.
Per SeizoenClubCard of ClubCard kun je maximaal 1 kaart kopen.

Einde verkoop: woensdag 5 december | 17.00 uur

Busreis Fanclub D’n Twellefde Man
Een kaart voor de busreis incl. toegang gastenvak kost € 25,00 voor leden van de Fanclub D’n Twellefde Man en voor niet-leden kost een kaart € 30,00. De vertrektijd is 16.30 uur vanaf de P1 parkeerplaats van Seacon Stadion - De Koel -. 

Vrij vervoer
Een kaart voor vrij vervoer voor deze uitwedstrijd kost € 16,- incl. € 1,- administratie- en organisatiekosten.

Informatie kaarten Feyenoord – VVV-Venlo

Langs deze weg bedanken wij nogmaals iedereen die onze club heeft gesteund in Rotterdam. Natuurlijk is het ontzettend vervelend dat deze wedstrijd direct na aanvang werd gestaakt ivm defecte lichtmasten en iedereen vroegtijdig met de bus of met eigen vervoer huiswaarts kon keren. Aan een mooie voetbalmiddag kwam zo al vroeg een einde.

Inmiddels is deze wedstrijd door de KNVB opnieuw vastgesteld op donderdag 6 december, aanvang 20.00 uur.

In dit bericht lees je alle informatie m.b.t. de vervolgprocedure van de kaartverkoop.

Informatie vrij vervoer
Gekochte (auto)kaarten blijven gewoon geldig. Op vertoon van uw toegangskaart van de wedstrijd van 4 november heeft u ook toegang tot de wedstrijd van 6 december (bezoekersvak). Met eigen vervoer en een toegangskaart van 4 november kunt u 6 december naar de wedstrijd. Hiermee zijn geen extra kosten gemoeid.

Informatie (buskaart)
Gekochte (bus)kaarten blijven gewoon geldig. Op vertoon van uw bus- en toegangskaart van de wedstrijd van 4 november heeft u ook toegang tot de wedstrijd van 6 december (bezoekersvak). Hiermee zijn geen extra kosten gemoeid.

Geen toegangskaart meer van Feyenoord-VVV-Venlo ( 4 november)
Indien u de toegangskaart van de wedstrijd van 4 november niet meer heeft, is dit geen probleem. Alle fans die 4 november zijn geweest staan geregistreerd. U kunt een nieuwe toegangskaart voor deze wedstrijd verkrijgen bij ons FanCentre.

Annuleren kaarten
Indien u geen gebruik wenst te maken van bovengenoemde regelingen en u wilt uw kaart annuleren dan is dit uiteraard mogelijk. Bij ons FanCentre kunt u deze annulering doorgeven waarna u het aankoopbedrag retour ontvangt.
LET OP: Dit kan tot en met woensdag 28 november, daarna is dit niet meer mogelijk. Dit geldt voor de buskaarten en de autokaarten.

Aankoop toegangskaart Feyenoord-VVV-Venlo 6 december
Bent u 4 november niet naar deze uitwedstrijd geweest maar wilt u deze wedstrijd op 6 december wel bezoeken dan is dit uiteraard mogelijk. De tarieven en afspraken staan vermeld op onze website en de website van onze Fanclub D’n Twellefde Man.

Vertrek bussen naar Feyenoord-VVV-Venlo op 6 december
De vertrektijd van de bussen is 16.30 uur vanaf parkeerterrein P1 van Seacon Stadion – De Koel - .

Een warme ontvangst op 6 december
Feyenoord en VVV-Venlo bereiden een ‘warme’ ontvangst voor op 6 december voor onze fans. Als compensatie zal er gezorgd worden voor een geste voor iedereen in het bezoekersvak. De veiligheidscoördinatoren van beide clubs bereiden dit samen voor.

Tenslotte hechten wij er waarde aan te vermelden dat Feyenoord zich zeer correct heeft opgesteld om deze vervelende situatie en gevolgen op een juiste wijze op te lossen.

Daarnaast hopen wij te kunnen rekenen op weer zoveel steun op 6 december in De Kuip.

Voor vragen/opmerkingen over de kaartverkoop van deze wedstrijd kunt u contact opnemen met onze afdeling ticketing op telefoonnummer 077-3515806.


Wai King Cheung

Ticketing

✉ Contact